12:41
Як правильно обрати розмір матраса: дієві поради, які стануть у пригоді

Як правильно обрати розмір матраса: дієві поради, які стануть у пригод

Чимало покупців роблять одну й ту ж саму помилку — купують безпружинний матрас невідповідного розміру. Через це можуть виникати проблеми зі сном, а також доволі часто це призводить до швидкого зносу виробу. Саме тому ми підготували підбірку дієвих порад, які дозволять вам ідеально орієнтуватись у світі розмірів безпружинних матрасів.

Сімейні ортопедичні матраси

Такі вироби призначені для комфортного розташування сімейних пар. Не виключена ймовірність того, що до сімейного сну долучаються малюки, тож виробники це враховують. Ширина таких матрасів починається від 160 см. Довжина виробу розраховується індивідуально. Загалом комфортно відпочивати на поверхні, яка буде на 10-20 см більшою за зріст людини.

Двоспальний ортопедичний матрас розміром 200х200 см — це чудовий варіант для сімейних пар, які цінують максимальний простір. Також нерідко такі вироби обирають молоді подружжя із новонародженими дітьми, оскільки оптимальна ширина дозволяє зручно розміститися кожному члену родини. Це найкомфортніша довжина, яка дозволяє не обмежувати жодного з партнерів під час сну.

Двоспальні безпружинні матраси розміром 180х200 см ідеально підходять для людей, які хочуть мати достатню кількість особистого простору під час спільного сну. Нерідко такий варіант обирають ті, хто планує ділити підніжжя ліжка із домашнім улюбленцем. Такі вироби мають оптимальний розмір та універсальні у використанні

Двоспальні ортопедичні матраси

Ортопедичний матрас розміром 160х200 — зручний універсальний варіант, який є одним з найпоширеніших у сучасних виробників. Саме тому для нього легко підібрати будь-які аксесуари. Матраси такого розміру займають мінімум місця у спальні, тож цей варіант оптимальний в умовах маленького метражу.

Матрас розміром 140х200 — не менш популярний варіант. Його обирають як для сну вдвох, так і в якості поверхні для відпочинку однієї особи. Універсальний розмір, достатня ширина та максимальний рівень комфорту — все це дарує ортопедичний матрас SoNLaB MemoryLatex.

1,5-спальні безпружинні матраси

Безпружинний матрас розміром 120х190 (або 120х200) см — це ідеальний варіант для тих, у кого немає багато місця у квартирі для розміщення великого ліжка. А ще це універсальне рішення людей, які цінують простору поверхню для якісного відпочинку. Під таку модель можна без проблем підібрати каркас та постільні речі. А ще безпружинний матрас такого розміру дає одній людині достатньо місця для того, щоб спати у будь-якому зручному положенні (навіть у позі «морської зірки»).

Доволі часто можна знайти й інші варіації безпружинних матрасів, ширина яких може складати 100, 110, 115 см. Ці варіанти також ідеально підходять для комфортного сну однієї людини, яка не любить обмеження.

Односпальні безпружинні матраси

Односпальні ортопедичні матраси — ідеальний вибір для дітей та підлітків. А ще покупці часто обирають саме такий варіант, якщо виникає необхідність обладнати додаткове спальне місце у квартирі про всяк випадок. Сучасні ортопедичні односпальні матраси мають абсолютно такі ж характеристики, як і двоспальні вироби. Стандартна ширина поверхні складає 80 або 90 см. Довжина може бути також різною, найчастіше можна зустріти моделі на 190-200 см.

Перевагою таких матрасів є чималий асортимент пропозицій від сучасних виробників. Підібрати постіль на такий матрас зовсім не складно.

Дитячі латексні матраси

Найчастіше для дитячих ліжечок обирають поверхні розміром 60х120 або 70х140. Це оптимальний варіант для дітей віком від 0 до 3 років. Такі безпружинні матраси досить компактні та підходять для дитячих меблів та колисок. Важливо обрати оптимальний варіант з гіпоалергенним складом.

Загалом обрати та купити безпружинний матрас в Києві та Україні досить нескладно, адже сучасні виробники пропонують широкий вибір варіантів. Втім не слід квапитись із рішенням: краще ретельно опрацювати питання, ознайомитись із доступними варіантами та обрати найкращу модель, яка буде ідеально відповідати вашим потребам та смакам.

Категория: Разное | Просмотров: 89 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: матраси | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar