20:19
Strikeshop – магазин для сміливих чоловіків

Strikeshop – магазин для сміливих чоловіків

Компанія «Strikeshop» розпочала свою діяльність у 2010 році. В цей період про страйкбол мало хто чув та розумів з чим він пов'язаний. Тому, першочерговим завданням було поширення страйкболу в Україні, популяризація airsoft та відкриття магазинів, де б можна було придбати все необхідне спорядження та інші допоміжні товари.

Інтернет магазин https://strikeshop.com.ua/ - це комфортний онлайн сервіс якісного військового та страйкбольного спорядження. Магазини представлені в різних куточках України: у Львові, Івано-Франківську, Коломиї та Дніпрі. Перевірена якість товарів від світових брендів, дозволяє нам з впевненістю заявляти про безпечність та якість представленого в магазині асортименту, його зручність та відповідність всім запитам певної категорії споживачів. Швидке доставлення товару та відсутність переплат робить покупки в strikeshop.com.ua безпечними та комфортними.

Strikeshop і його значення для страйкболу

Страйкбол – це військово-тактична гра під час якої імітуються різні бойові дії, вивчається тактика супротивника та виконується ряд завдань з якими стикаються військові. Назва «страйкбол» походить з англійської мови strike — удар й ball — куля. Але «страйкбол» має ще одну назву, яка більш поширена на заході - Airsoft. Тож, основним девізом компанії «Strikeshop» є «Все для страйкболу і не тільки». Щоб зацікавити, вберегти та 100% покрити потреби гравців в страйкбол, були відкриті магазини в різних точках України та онлайн-магазин strikeshop.com.ua.

Сьогодні, як ніколи, страйкбол є важливим, більше того необхідним. Страйкбол – це гра, яка дозволяє відшліфувати військові навички, вдало змоделювати поводження під час бойових дій та зрозуміти принцип використання тої чи іншої зброї. В магазинах Strikeshop для цього представлено все необхідне спорядження та допоміжні товари, які допоможуть максимально наблизити процес гри та навчання до реальності військових дій. Важливою перевагою магазинів Strikeshop є те, що співробітники магазину самі є активними учасниками Airsoft змагань, що дозволяє їм надати клієнту максимально вичерпну відповідь по його запиту. Це особливо важливо, якщо клієнту важко визначитися або відсутній досвід в таких покупках.

Чому варто обрати Strikeshop

Основною перевагою магазину є оперативність відповіді покупцю та зручна система замовлення товару. Мало того, враховуючи специфіку страйкбольного озброєння та екіпіровки, велика увага приділяється роботі з покупцем. Кожне замовлення обробляється менеджером, персонально обговорюється з покупцем, і лише потім формується на відправлення. Уточнення, погодження та роз’яснення є важливою умовою співпраці. І, до речі, як показує практика – це має позитивні відгуки зі сторони покупця. Відправлення товару здійснюється кур’єрськими службами по всій території України.

Співробітники та менеджери магазину постійно працюють над розширенням асортименту, введенням додаткового сервісу для клієнтів. Співпраця з такими брендами як Pyrosoft, M-TAC, Blade Brothers Knives, SKIF, Global Vision, Pyramex" дозволяє пропонувати клієнту товар лише найвищої якості при доступній вартості. Strikeshop в Україні є офіційним представником таких брендів Specna Arms, Armored Claw та Mactroniс.

В Strikeshop ви завжди знайдете:

  • страйкбольну зброю всіх можливих видів,
  • військову форму та захисні головні убори,
  • трекінгове і тактичне взуття,
  • акумулятори та інші елементи для стрільби,
  • плитоноски, підсумки,
  • рюкзаки та сумки.

Ремонт, профілактика та тюнінг – це також входить в перелік наших послуг.

Гарантія та умови співпраці

Гарантійні зобов’язання, які несе магазин Strikeshop відповідають українському законодавству «Про захист прав споживачів», що додатково забезпечує покупцю впевненість в придбаному товарі.

Після оформлення покупки онлайн в магазині strikeshop.com.ua, товар відправляється до покупця протягом одного чи двох днів. Також можливе адресне доставлення, все залежить від побажань клієнта. Для зручності покупка онлайн може мати декілька варіантів оплати: безготівковий розрахунок, після оплата готівкою чи здійснена передоплата з доплатою після отримання. Останній варіант є надійним методом оплати, що дозволяє покупцю впевнитись в якості та цілісності товару. Крім того, в магазині постійно діють знижки на певні позиції товарів, які оновлюються щотижня. Для військових, учасників АТО, працівників силових структур та лікарів постійно діють -10%. Тож, запрошуємо вас до співпраці, активних військово-тактичних навчань та страйкбольних ігор. З нами не лише цікаво, а й безпечно.

Категория: Разное | Просмотров: 88 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: страйкбол | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar