21:44
Скейтборд: транспорт для спорту та активного пересування

Скейтборд: транспорт для спорту та активного пересування

Сьогодні катання на скейтборді є як ніколи популярним. Цей транспорт використовують не тільки підлітки та діти для активного відпочинку, але й дорослі для швидкого пересування. Існує дуже велика кількість скейтбордів, котрі відрізняються між собою за властивостями та зовнішнім виглядом. Знайти великий асортимент персонального транспорту можна на сайті інтернет-магазину Candy Boards.  

Candy Boards

На, що звернути увагу при обиранні скейтборду?

Перш за все потрібно визначитись, як саме ви будете використовувати скейтборд. Наприклад, якщо вам потрібна дошка для катання на вулицях, тоді вам підійде пеніборд або класичний скейт.

Пеніборд  — це невеликий пластиковий скейтборд. Він дуже легкий та має гарну маневровність. Саме тому його можна купляти як для дітей, так і дорослих.

Класичний скейт можна використовувати як для прогулянок, так і виконання початкових трюків. Вони досить зручні, та дозволяють набрати оптимальну швидкість для катання по місту.  

Якщо ви бажаєте професійно займатися спортом, тоді найкращим варіантом стане лонгборд та круїзер. Вони дозволяють робити різні трюки та стрибки, та приймати участь у професійних змаганнях.

Лонгборд довший ніж звичайний скейт, тому його можна використовувати для виконання трюків та катанні на швидкісних скейт-трасах. 

Круїзери належать до універсальних дошок, які завдяки маневровності  дозволяють робити найрізніші трюки.

Крім виду скейтборду варто звертати увагу на ряд таких характеристик, як:

  • місцевість на якій ви бажаєте кататися. Є універсальні моделі, а є скейти, котрі призначені тільки для використання у призначеній місцевості;
  • вага. Від цього залежить, яких параметрів дошку краще обрати для комфортного катання;
  • досвід катання на скейті. Для новачків підійдуть більш прості моделі. Вони дозволять навчитися триматися на дошці та впевнено кататися.

Головні елементи скейтбордів

Всі дошки як для катання, так і професійні для виконання трюків, відрізняються за формою. Головним елементом будь-якого скейта є дошка. Від її довжини та ширини буде залежати на скільки на ній зручно їхати та утримувати рівновагу. 

Форма “носу” та “хвосту” скейта, впливає на легкість підкидання дошки та виконання тих чи інших трюків. Загиб між боковими краями дошки, впливає на можливість розворотів та наскільки складні трюки можна буде робити. 

 

Скейтборди та інший персональний транспорт від Candy Boards

Як звичайні, так і професійні скейтборди повинні бути зроблені з міцних матеріалів, котрі безпечні для здоров'я людини.  Інтернет-магазин Candy Boards пропонує своїм клієнтам великий асортимент не тільки різних моделей скейтбордів, а й:

  • балансборди;
  • самокати;
  • сноускейти;
  • аксесуари. 

Весь персональний транспорт, котрий представлений на сайті, тільки від перевірених брендів. Знайти потрібний транспорт можна як для дитини, так і для дорослого. 

Велика кількість моделей у різних кольорах, дозволяє обрати потрібний скейт, не тільки за технічними властивостями, але й за кольором. Вартість персонального транспорту буде відрізнятися в залежності від його виду та бренду. 

Зробити замовлення можна як на сайті онлайн, так і зателефонувавши до компанії у робочі години. Менеджер проконсультує вас та допоможе обрати необхідний скейт або інший персональний транспорт, згідно вашим побажанням. Забрати замовлення з Києва можна самостійно, кур'єром або поштою. Доставлення відбувається по території України через пошту, без затримок. При замовленні товару більше 2500 грн доставлення відбувається безкоштовно.

 

Категория: Разное | Просмотров: 91 | Добавил: aleksanya9393 | Теги: скейтборд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar