10:16
Сервіси та програми для програмістів-початківців

63efec89d881b.jpeg

Програмування – один з найпопулярніших напрямків у сфері IT. Знаючи, як створювати код, ви можете стати розробником, підтримувати веб-сайти, працювати над програмою в команді та ін. І щоб бути затребуваним спеціалістом, недостатньо вивчити програмування в університеті. Потрібно обрати для себе сервіси, де можна отримати якісні знання.

Які програми потрібні початківцям?

Звичайно, що успішний старт може дати лише гарне навчання. Зокрема, пройшовши курси у IT-сфері https://chiacademy.software/, ви зможете претендувати на можливість роботи в команді мрії. А для того, щоб покращити виконання своїх завдань, можна використовувати декілька програм. Вони також будуть гарною базою для навчання.

  • PascalABC.NET. Цей сервіс був створений для того, щоб допомогти початківцю вивчити програмування мовою Паскаль.
  • Mobirise. Цей хостинг є безкоштовним, він підтримує сучасні тренди веб-дизайну та технології АМР.
  • Android Studio. Цікава програма для розробників, яка надає доступ до всіх найкращих інструментів.
  • JDK. Така програма є цілим середовищем для тих, хто хоче розробляти та створювати додатки, компоненти до них та ін.

Крім того, можна підібрати й інші програми, що допоможуть вам в роботі.

Сервіси для початківців

Не менш важливим є обрати декілька кращих сайтів для вивчення програмування. Наприклад, ви можете пройти курси Front-end https://chiacademy.software/courses/frontend-basic, а також на цьому ресурсі підібрати інші освітні програми, що допоможуть вам стати гарним спеціалістом.

  • CHI IT Academy. Цей сервіс пропонує багато курсів для новачків. На них спеціалісти дають повну інформацію про програмування, навчають теорії та практиці. При цьому є домашні завдання, а новачки зможуть зібрати своє портфоліо.
  • W3schools. Цей сервіс був розроблений для того, щоб навчити новачків різним мовам програмування, настільним мовам, веб-мовам та ін.
  • Treehouse. Сайт допоможе закріпити свої знання та створити перший проект. Зокрема, він підійде для тих, у кого планова мета розробити ресурс чи програму.  Він має простий інтерфейс, але багато інструментів.

Щоб стати гарним спеціалістом, потрібно постійно навчатися та правильно обирати допоміжні ресурси. Так, на них початківець дізнається деталі програмування, закріпить вивчені мови та зможе попрактикуватися. Це все дає можливість швидко перерости в більш серйозний рівень та стати професіоналом.

Категория: Разное | Просмотров: 107 | Добавил: aleksanya9393 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar